Ενωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νήσου Ρόδου & Δωδεκανήσου

Ενωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νήσου Ρόδου & Δωδεκανήσου

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Συναντήσεις της Ένωσης μας

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε την Τρίτη 17-05-2016 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Χατζηκυριάκος Ιωάννης, ο Γεν. Γραμματέας Δημητρακόπουλος Ιωάννης, ο Αν. Γεν. Γραμματέας Χρυσόμαλλος Βασίλειος και ο Ταμίας Κωνσταντάκης Παναγιώτης συναντήθηκαν:

1. Με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Πύραρχο κ. Ηλία Τσαπούρα

Στη συγκεκριμένη συνάντηση η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, αναλύσαμε τις απόψεις μας για θέματα που απασχολούν τις υπηρεσίες και κλιμάκια της περιφέρειας μας, συζητήσαμε θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας και δεσμευτήκαμε από κοινού σε μία στενή και υγιή μελλοντική συνεργασία, αφού τα προβλήματα είναι κοινά. 



2. Με αντιπροσωπεία της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου & Καρπάθου.

Η Αντιπροσωπεία της Ένωσης μας συναντήθηκε με τα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου & Καρπάθου και συγκεκριμένα τους κ.κ. Μακρή Αθανάσιο, Αντωνόπουλο Νικόλαο και Καρτσωνάκη Αντώνιο.

Στη συνάντηση η οποία διεξήχθη σε πολύ φιλικό και συναδελφικό κλίμα, συζητήθηκαν τα προβλήματα του κάθε κλάδου ξεχωριστά, τέθηκαν απόψεις για κοινά προβλήματα, ενώ και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για την συνέχιση των επαφών και την υλοποίηση κοινών δράσεων, τόσο αγωνιστικού όσο και κοινωνικού χαραχτήρα.