Ενωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νήσου Ρόδου & Δωδεκανήσου

Ενωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νήσου Ρόδου & Δωδεκανήσου

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Παρουσίαση στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα, του ιστορικού επετειακού βιβλίου της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. με τίτλο "Το συνδικάτο του πυροσβέστη"

Σε μία πολύ ωραία εκδήλωση που πραγματοποίησε η Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. στο ξενοδοχείο Τιτάνια στην Αθήνα, παρουσιάστηκε το ιστορικό επετειακό βιβλίο της Ομοσπονδίας μας με τίτλο ¨Το συνδικάτο του Πυροσβέστη". Την συγκεκριμένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικοί φορείς και κόμματα, η φυσική μας ηγεσία καθώς και πλήθος πρωτοβάθμιων Ενώσεων ανά την Ελλάδα.






Συντονιστής στην παρουσίαση του βιβλίου ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, ενώ για το βιβλίο τοποθετήθηκαν πλην του συγγραφέα κ. Μανώλη Σταυρακάκη, ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου κ. Αλέξης Μητρόπουλος και ο Νομικός Σύμβουλος της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. κ. Κωνσταντίνος Πενταγιώτης.









Σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η βράβευση του συναδέλφου μας Άγγελου Μπαρμπαγιάννη, στο πρόσωπο του οποίου τιμήθηκε ο ανώνυμος πυροσβέστης.




https://www.facebook.com/angellos.barbagiannis/videos/2207135669551902/?fref=search&__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARB0HiuiS8KD9kkh-gI5rKt5hjf6s6OHHUYXJ-lj2ozydqEPQwLCpL1x_n5UoeKgGp44pCT6OzRuag-r